ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський розпочав пресконференцію з подяки журналістам та вшанування пам'яті загиблих медійників

24.02.2023, 17:45
Фото – скриншот з відеотрансляції
Фото – скриншот з відеотрансляції

Президент України Володимир Зеленський розпочав пресконференцію з подяки журналістам, завдяки яким світ дізнався правду про війну Росії проти України. 

“Сьогодні було дуже багато вступних слів. Думаю, найголовніше сьогодні – подякувати вам, шановні представники медіа, журналісти. Це дуже важливо, що ви зробили впродовж цього року, українці, наші незламні журналісти. Хочу всім їм подякувати. Велика сила, потужність те, що ви привнесли для міцності нашої держави. […] Низький уклін вам, що ви говорите про Україну, що весь світ знає про Україну, не забуває і завдяки цьому допомагає бути нам міцними і незламними”, – сказав президент.

Він згадав про загиблих журналістів, “яких уже немає і не буде”. Зеленський запропонував вшанувати пам'ять загиблих журналістів хвилиною мовчання.

Як повідомляв ІМІ, за рік з початку повномасштабного вторгнення Росія скоїла 497 злочинів проти журналістів та медіа в Україні. 48 медійників загинули в Україні внаслідок російської збройної агресії. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 27 загинули як учасники бойових дій та 13 – унаслідок російських обстрілів або катувань.

Liked the article?
Help us be even more cool!