ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський продовжив санкції проти російських ЗМІ та їхніх представників

25.06.2021, 10:00

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 18 червня, яким продовжуються персональні й економічні санкції проти 312 фізичних та 103 юридичних осіб, список яких надав Кабінет Міністрів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідний документ №265/2021 оприлюднено на сайті президента в четвер.

Разом з ним опубліковано повний перелік осіб, проти яких запроваджуються санкції від РНБО. Зокрема, в ньому значаться генеральний директор російського Первого канала Костянтин Ернст, головний редактор телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян, а також інші російські журналісти та політичні діячі, які відкрито підтримують окупацію Кримського півострова й ОРДЛО.

До списку юридичних осіб, проти яких запроваджуються санкції РНБО, входять російські ЗМІ, зокрема ВАТ "Перший канал. Всесвітня мережа", телеканали "РТР-Планета", інформаційний канал "Росія-24", які перебувають у структурі Федерального державного унітарного підприємства "Всеросійська державна телевізійна та радіомовна компанія", ВАТ "Телекомпанія НТВ".

Санкції РНБО продовжено також стосовно деяких військово-промислових держпідприємств РФ, підприємств, розташованих на території тимчасово окупованого Росією Криму, та низки інших організацій.

Liked the article?
Help us be even more cool!