ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський: Держава і правоохоронці мають зробити все, щоб українці та світ побачили справжніх убивць Шеремета

20.07.2020, 13:03
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що держава і правоохоронні органи мають зробити все, щоб українці та цивілізований світ побачили в суді справжніх убивць журналіста Павла Шеремета, а згодом – організаторів і замовників цього злочину. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні четверта річниця з дня вбивства Павла Шеремета. У Білорусі, Росії та Україні він стояв за цінності демократії, права та свободи людини. Насамперед – за право громадянина на вільну думку та слово. Та за обов'язок влади бути чесною, прозорою й відповідальною перед громадянами. У нього ніколи не змогли б відібрати свободу, тому замовники вирішили відібрати життя. Його зухвале вбивство – втрата для всіх незалежних ЗМІ та журналістів. А ще цей злочин – ганьба для України", – написав він у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

Зеленський наголосив, що справа Шеремета перебуває під пильною увагою та контролем усього українського суспільства, якому потрібні чіткі відповіді та переконливі, неспростовні докази.

"Обов'язок держави та правоохоронних органів зробити все, щоб у суді українці та весь цивілізований світ побачили справжніх убивць Павла Шеремета. А згодом – справжніх організаторів і замовників цього злочину. Як би важко не було знайти правду. Скільки б зусиль і часу це не забрало. Павло Шеремет – скорбота, пам'ять, правосуддя", – зазначив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!