ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський не прийшов подискутувати з громадянським суспільством

17.04.2019, 14:33
Фото - obozrevatel.com

Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський не прийшов на публічну дискусію з представниками громадянського суспільства, що відбувається в ефірі Суспільного.

Про це сказав перед початком дискусії від імені Виборчої Ради UA Євген Бистрицький, повідомляє Укрінформ.

“Ми запрошували двох кандидатів, обох. Але нам відповіли від штабу одного з кандидатів, що він може відповісти на наші запитання після другого туру. Нам це не цікаво”, – сказав Бистрицький.

Він додав, що громадянському суспільству, яке принаймні зібралося в студії Суспільного, “цікаво до виборів почути кандидатів у Президенти”.

Бистрицький також подякував Петру Порошенку, який прийшов для участі в дискусії.

Як повідомили раніше в прес-службі “Суспільного”, на дискусію були запрошені обидва кандидати, що пройшли до другого туру виборів, – Володимир Зеленський та Петро Порошенко, проте відгукнувся лише один.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня представники низки ЗМІ та медійних організацій опублікували відкрите звернення до кандидата в Президенти України Володимира Зеленського із закликом вийти на прес-конференцію не пізніше 18 квітня (до дня дебатів). Таке звернення пов’язане з тим, що, оскільки “ви ігноруєте наші запити і прохання про інтерв’ю, ми не можемо виконувати функції, покладені на нас суспільством, у повному обсязі”.

Спікер виборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що прес-конференція кандидата в Президенти України перед дебатами є “проектом, що слабо реалізувати”.

Liked the article?
Help us be even more cool!