ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський назвав "хлопчиком" журналіста "Схем"

24.07.2019, 11:32
Фото - фейсбук Михайла Ткача

Президент України Володимир Зеленський назвав “хлопчиком” журналіста програми “Схеми: корупція в деталях” Михайла Ткача. Про це журналіст 23 липня повідомив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Інцидент стався в Офісі президента України, де відбулася пресконференція щодо розслідування кримінального провадження про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Михайло Ткач навів фрагмент цієї розмови: “Володимир Зеленський: Де цей хлопчик? Я (журналіст “Схем” - ред.). Я журналіст, а не хлопчик. Зеленський: А журналіст що не може бути хлопцем? Я: Хлопцем може. Хлопчиком – ні”.

У соціальних мережах уже запустили флешмоб “#ятобінехлопчик”. Зокрема, під хештегом публікують жарти та карикатури.

Як нагадує видання, 28 лютого 2018 року під час пресконференції президент Петро Порошенко запросив тодішню журналістку “Детектора медіа” Марину Баранівську провести з ним день, щоб подивитися, як він живе. При цьому він назвав її “дорогенька”. Журналістка “Громадського радіо” Ліза Кузьменко та медіаекспертка і тренерка з безпеки Інституту Масової Інформації Ірина Земляна обурилися, що президент звернувся до Баранівської, використавши слово “дорогенька”. Представники медіа вважають це проявом сексизму. Видання зазначає, що це можна вважати й “панібратством”. Тому Кузьменко і Земляна вирішили випустити до 8 березня футболки з написом “Я тобі не дорогенька”.

Liked the article?
Help us be even more cool!