ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський дав інтерв’ю про 100 днів президентства актору із серіалу "Слуга народу"

28.08.2019, 10:47
Фото - zn.ua

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю актору Станіславу Боклану, який у серіалі “Слуга народу” зіграв прем'єр-міністра президента Голобородька. Інтерв’ю, присвячене 100 дням президентства Зеленського, 31 серпня покаже телеканал “1+1”, повідомляє Укрінформ.

Відеоанонс розміщено на сайті телеканалу “1+1”, також він поширений у Facebook “Кварталом 95”.

У відеоанонсі актор Станіслав Боклан звертається до глави держави: “Доброго дня, пане президенте Голоборо… Вибачте. Зеленський. Це я, ваш колишній прем’єр-міністр".

Актор уточнює, що за час 100 днів президентства Зеленського в українців з’явилося дуже багато запитань.

“Наприклад, що ви вже зробили для країни за цей час. Що ви будете робити з усією тією владою, яку отримали після парламентських виборів. Які смс вам пише Коломойський і що Андрій Богдан постійно шепоче на вухо”, – сказав Боклан.

У пресслужбі Президента “Українській правді” підтвердили, що інтерв’ю вже записане.

“Там будуть ставитися питання, які хвилювали суспільство”, – сказала прессекретар президента Юлія Мендель.

На уточнювальне запитання щодо анонсованої ще в червні великої пресконференції Зеленського, вона запевнила, що пресконференція буде згодом.

“Це не означає, що пресконференції не буде. Оскільки Президент ці 100 днів не мав можливості для повноцінної роботи, ми чекаємо, поки запрацює парламент, буде підтримано законодавчі ініціативи глави держави, будуть результати і тоді пресконференція буде проведена. Постараємося пошвидше. Можливо, навіть восени”, – зазначила Мендель.

Нагадаємо, 20 травня 2019 року Президент України Володимир Зеленський склав присягу у Верховній Раді. Він був обраний на пост глави держави у другому турі виборів 21 квітня.

Liked the article?
Help us be even more cool!