ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Здоров’ю кореспондентки Weekly.ua нічого не загрожує

05.04.2012, 05:11
Життю кореспондентки тижневика Weekly.ua Тетяни Омельченко, яка була поранена в Єрусалимі 30 березня, ніщо не загрожує. Вона повернулась до Києва та проходить амбулаторне лікування. Про це у коментарі Інституту масової інформації повідомив головний редактор журналу Weekly.ua Микола Підвезяний.

“Тетяна Омельченко почуває себе нормально. Ми вчора бачилися. Нормально в тому плані, що нічого життю не загрожує тепер. Але самопочуття, - сьогодні зранку ми розмовляли, - то сказала, що не дуже добре. Кожен день вона ходить в лікарню за місцем проживання, зараз проходить лікування амбулаторно”, - розповів Підвезяний.

Також Підвезяний повідомив, що холдинг “Evolution Media”, який видає Weekly.ua, ще не надавав журналістці матеріальної допомоги, оскільки Омельченко не висловила такого бажання.

“Лікування там не таке затратне, вона не висловила такого бажання”, - сказав головний редактор.

Крім того, Підвезяний повідомив, що зазвичай журналістів їхнього видання під час прес-турів страхували організатори таких прес-турів. “Зазвичай, я особисто не раз був, це (страхували - ред.) робили організатори. Цей прес-тур організовувся дуже оперативно, від нас нічого не було потрібно. З нашої сторони ми нічого не робили і, так сказати, нічого не могли робити, бо це було дуже оперативно. В останній момент ми були запрошені, і вона туди вирушила”, - розповів Підвезяний.

Водночас у посольстві Палестини, яке організувало прес-тур, відмовилися ІМІ по телефону надати інформацію щодо того, чи були застраховані українські журналісти, які їздили у прес-тур до Палестини. Відповідальний представник посольства відповів, що "по телефону ми такі питання не обговорюємо". "Ми знаємо права, і те, про що ми можемо говорити, про що ні", - додав він і запросив ІМІ випити "чашечку кофе" в посольстві.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!