ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Завтра відбудеться Радіодиктант національної єдності

08.11.2021, 11:37
Фото – konkurent.ua
Фото – konkurent.ua

Завтра, 9 листопада, о 10:00 відбудеться Радіодиктант національної єдності, повідомляє Українське радіо.

Автором тексту та читцем цьогорічного Радіодиктанту буде український письменник Юрій Андрухович.

Студію для написання диктанту для гостей облаштували в читальній залі Національної бібліотеки імені Вернадського і в приміщенні Радіохабу Академії суспільного мовлення, де відомі українці писатимуть диктант із дотриманням карантинних вимог.

Флешмоб транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного. Так, спецефір “Суспільної студії” транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі UA:Перший, регіональних суспільних мовниках, ютуб-каналі UA:Перший та на фейсбук-сторінках Суспільного мовлення.

Водночас Радіодиктант звучатиме на хвилях Українського радіо та Радіо Культура (також на ютуб-каналі та фейсбук-сторінках Українського радіо та Радіо Культура). Приєднуйтеся до фейсбук-події “XХI Радіодиктант національної єдності” та стежте за  оновленнями.

Час для надсилання готового тексту – астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті Українського радіо 11 листопада об 11:00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку [email protected]. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть. 

Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж одного-двох місяців, залежно від кількості отриманих листів.

Liked the article?
Help us be even more cool!