ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Завтра "Стоп цензурі!" біля Межигір'я презентує мапу корупції

05.06.2012, 11:39
6 червня, в День журналіста, активісти руху “Стоп цензурі!” презентують туристичну мапу гучних корупційних розслідувань - «Київ. Мапа корупції» на мирній акції в селі Нові Петрівці біля президентської резиденції «Межигір'я».

У такий спосіб представники руху нагадають президенту Віктору Януковичу його обіцянку, яку він дав два роки тому під час прес-конференції 4 червня 2010 року за підсумками 100 днів роботи, - показати громадськості свою резиденцію. «Межигір'я» є одним з об'єктів на Мапі корупції, щодо якого було проведено низку викривальних журналістських розслідувань.

Мета акції - привернути увагу державних органів та суспільства до того факту, що журналістські розслідування масштабної корупції не знаходять відповідної реакції влади.

«Київ. Мапа корупції» складається з 19 найгучніших випадків корупції, про які українські журналісти зробили розслідування, але належного реагування від правоохоронних органів так і не було. Здебільшого ці корупційні факти замовчуються у вітчизняних ЗМІ. Мапа має дві мови - українську та англійську.

Акція відбуватиметься з 8.30 до 10:00.

Після акції представники руху приєднаються до прес-конференції Інституту масової інформації та Незалежної медіа-профспілки України, на якій буде оголошено результати антирейтингу ворогів преси в Україні. Прес-конференція відбудеться в інформаційному агентстві RegioNews (вул. Хрещатик, 10-Б, 3 поверх, оф. 8), початок о 12.00.

Телекритика

 
Liked the article?
Help us be even more cool!