ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затриманому журналісту ТВ «Прихована правда» загрожує 8 років тюрми (оновлено)

23.01.2014, 18:39

Сьогодні, 23 січня, у Солом'янському райсуді Києва вирішуватиметься питання про запобіжний захід для затриманого правоохоронцями журналіста ТВ «Прихована правда» Антона Кудінова. Про це «Телекритиці» повідомила редакція каналу.

Антон Кудінов був затриманий беркутівцями на вулиці Грушевського у Києві в ніч з 19 на 20 січня. Як повідомляє телеканал, його захопили, коли з білим прапором пішов до «Беркуту» вести перемовини про припинення вогню. До цього журналіст вів прямий ефір для ТВ «Прихована правда» разом з оператором Олегом Веремеєнком.

Кудінову інкримінують порушення ч.2 ст.294 КК (масові заворушення). Як повідомляє редакція, до журналіста наразі не пускають лікарів, хоча його стан здоров'я тяжкий. Дружина повідомила, що після викрадення над ним жорстоко познущався «Беркут».

Нагадаємо, оператору телеканалу «Прихована» Олегу Веремеєнку під час зйомок 21 січня  на вулиці Грушевського прострелили каску, він дістав рвану рану голови.

Пізно ввечері 23 січня стало відомо, що Солом'янський райсуд Києва прийняв рішення про арешт на два місяці на перід досудового слідства журналіста ТБ «Прихована правда» Антона Кудінова. 

Liked the article?
Help us be even more cool!