ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затриманого оператора «Спільнобачення» Володимира Карагяура арештували на два місяці

22.01.2014, 18:00

22 січня Дніпровський районний суд Києва постановив застосувати до оператора інтернет-телебачення «Спільнобачення» Володимира Карагяура, якого підозрюють у постачанні пального для «коктейлів Молотова», міру запобіжного заходу у вигляді арешту на два місяці. Про це «Телекритиці» повідомив адвокат оператора Анатолій Башловка.
 
Адвокат повідомив, що Володимиру Карагяуру було пред'явлено підозру і ухвалою суду він буде доставлений до Лукянівського сізо, де він буде знаходитись два місяці.
 
Також Анатолій Башловка розповів, що ухвала суду і показ слідчих, між собою не збігаються, а у суду не було інших доказів крім свідчень оперативних співробітників.
 
Наразі адвокат готує апеляцію.
 
Як відомо, оператора "Спільнобачення" та двох волонтерів затримали напередодні на заправці через те, що вони купували бензин у каністрах. Повідомлялося, що їх підозрюють у постачанні бензину для виготовлення вибухових сумішей, які використовувались мітингувальникими під час протистояння із правоохоронцями 19 січня на вулиці Грушевського. Як повідомляла член команди онлайн-телебачення Богдана Бабич насправді чоловіки купували бензин для генератора пунку онлайн-трансляції "Спільнобачення".
 
Вчора, 21 січня, затриманого міліцією оператора «Спільнобачення» Володимира Карагяура перевели з  Дніпровського РУВС до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) на Печерську.

Liked the article?
Help us be even more cool!