ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затримано підозрюваного у вбивстві В'ячеслава Веремія

02.04.2014, 10:46

Правоохоронці 21 березня затримали першого підозрюваного у вбивстві журналіста газети “Вести” В'ячеслава Веремія. Про це повідомив адвокат сім'ї Іван Безносенко, інформують “Вести”.

“Слідчо-оперативна група разом з бійцями “Сокола” затримала одного з активних учасників збройного нічного нападу 18 лютого на перехресті вулиць Володимирської та Великої Житомирської на автомобіль Skoda, в якому знаходилися журналіст “Вестей” В'ячеслав Веремій і співробітник видання Олексій Л. Під час нападу було скоєно умисне вбивство журналіста. Наразі затриманому інкримінують умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів за попередньою змовою, а також замах на вбивство співробітника газети і таксиста”, - сказав Безносенко, слова якого наводять Вести .

Нагадаємо, 19 лютого в київській лікарні швидкої допомоги помер кореспондент відділу "Київ" газети “Вести” В'ячеслав Веремій. Співробітники газети поверталися з роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину світло-шумовими гранатами. Таксиста, В'ячеслава та ІТ-фахівця компанії Олексія Лимаренка вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. Їм була надана перша медична допомога. В'ячеслав отримав кульове поранення в спину.

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія за ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство").

18 лютого Веремій вийшов на роботу після тривалого лікарняного. 20-го січня під час штурму на Грушевського журналіст отримав травму ока - тоді він частково втратив зір.

Liked the article?
Help us be even more cool!