ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затриманий в Туреччині друг Мотороли з РЕН.ТВ вилетів до Росії

19.07.2016, 14:07

Затриманий нещодавно в Стамбулі російський журналіст «Рен.ТВ» Валентин Трушнін, якому заборонено в'їзд до Туреччини, вилетів до Росії.

Про це повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на «Рен.ТВ».

Як зазначено на сайті телеканалу, зв'язок з журналістом був втрачений після затримання в аеропорту Стамбула. Тоді пан Трушнін встиг відправити смс-повідомлення, в якому написав, що його обшукали і відібрали документи.

Трушнін є військовим репортером «Рен.ТВ», висвітлював конфлікт на Донбасі з протилежної сторони, у мережі «Фейсбук» має фото зі взятого Донецького аеропорту, Пісків, зі скандальним журналістом Гремом Філліпсом, як теж з Моторолою. Кілька фото зроблені на військовій базі РФ у Сирії. 

Нагадаємо, нещодавно російського кореспондента Дмитра Виноградова, який прилетів у Стамбул для висвітлення наслідків теракту в аеропорту ім. Ататюрка, вислали назад в Росію без пояснення причин. «Місцева влада повідомила, що він перебуває в списку осіб, яким заборонений в'їзд до Туреччини. Нібито через це було прийнято рішення про депортацію журналіста. Оператора Михайла Фомічова також не пустили в країну і відправили зворотним рейсом», –  зазначено на сайті «Рен.ТВ».

ІМІ, "Детектор медіа", ФБ Валентина Трушніна.

Liked the article?
Help us be even more cool!