ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Засуджений за вбивство журналістки Кім Волл подав апеляцію

16.05.2018, 13:30
Фото - mediasapiens.ua

Данський винахідник Петер Мадсен, засуджений до довічного ув'язнення за вбивство шведської журналістки Кім Волл, подав апеляцію на вирок. Про це повідомляє Media Sapiens з посиланням на AP та прокуратуру.

Слухання щодо апеляції почнеться 5 вересня у суді Копенгагена.

Адвокат Петера Мадсена заявив, що його підзахисний, як і раніше, заперечує свою провину в убивстві.

Як повідомляв ІМІ, 25 квітня 2018 року суд Копенгагена засудив данського винахідника Петера Мадсена до довічного ув’язнення за вбивство шведської журналістки Кім Волл на борту приватного підводного човна “Наутілус”.

Прокуратура Данії вимагала довічного ув’язнення для данського підприємця та винахідника Петера Мадсена за жорстоке вбивство шведської журналістки Кім Волл.

11 серпня 2017 року в Данії затонув найбільший приватний підводний човен “Наутілус”, на якому Кім Волл подорожувала з творцем і власником судна Петером Мадсеном. Сам Мадсен був врятований, а журналістка вважалася зниклою. Пізніше човен підняли і відбуксирували в порт Копенгагена, але на борту нікого не виявили.

Данський винахідник Петер Мадсен, підозрюваний у вбивстві шведської журналістки Кім Волл, повідомив, що вона загинула в результаті аварії на його підводному човні.

21 серпня 2017 року на узбережжі поблизу Копенгагена було знайдене понівечене тіло жінки без голови і кінцівок.

23 серпня 2017 року поліція повідомила, що ДНК-експертиза підтвердила, що знайдене тіло належить зниклій із субмарині журналістці Кім Волл. Поліція стверджує, що тіло без голови і кінцівок понівечили навмисно.

На початку вересня Петер Мадсен розповів, що Кім Волл померла в результаті нещасного випадку, коли її вдарила важка кришка люка на борту підводного човна. “Я втратив свою опору, і люк закрився. Кім отримала серйозне поранення, у неї була сильна кровотеча. Там, де вона впала, було дуже багато крові”, – розповів власник субмарини Петер Мадсен.

На початку жовтня правоохоронці повідомили, що у капітана підводного човна “Наутілус” Петера Мадсена, підозрюваного у вбивстві журналістки Кім Волл, знайшли на жорсткому диску фото та відео з обезголовленими жінками.

Кім Волл було 30 років, вона працювала в Нью-Йорку журналістом-фрілансером і писала для газет New York Times, Guardian, а також для журналу Vice. Журналістка готувала матеріал про Петера Мадсена і його “Наутілус”, який деякий час вважався найбільшим приватним підводним човном у світі.

На початку жовтня 2017 року данська поліція повідомила, що водолази знайшли в морі голову та ноги, а також особисті речі Кім Волл. Вони знаходилися у пластикових пакетах, де також були “важкі металеві деталі”, які дозволили їм зануритися в воду. Пакети знайшли неподалік місця, де було виявлене тіло Кім Волл.

11 жовтня 2017 року у Данії поліцейські водолази виявили пилу поблизу маршруту слідування підводного човна “Наутілус”, капітан якого підозрюється у вбивстві шведської журналістки Кім Волл.

В кінці жовтня данський винахідник та бізнесмен Петер Медсен зізнався, що розчленував тіло шведської журналістки Кім Волл.

В кінці листопада 2017 року біля Копенгагена поліція виявила ліву руку, прикріплену до шматка металу у той же спосіб, що й знайдені раніше ноги Кім Волл. Рука була знайдена у бухті Кьоге, приблизно на відстані кілометра від місця, де в жовтні були виявлені голова і ноги Волл. Поблизу Копенгагена у бухті Кьога знайдено другу руку Кім Волл.

Liked the article?
Help us be even more cool!