ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступнику директора ТК «Лтава» скасували догану за побиття екс-директора, котрий потім вчинив спробу самогубства

01.08.2016, 14:44

25 липня в Октябрському районному суді о 15:00 мало відбутися слухання позову заступника директора Полтавської ОТРК «Лтава» В'ячеслава Кременчуцького до Філії Національної телекомпанії України «Полтавська регіональна дирекція «Лтава».

Проте 25 липня В'ячеслав Кременчуцький забрав свій позов із суду, бо Анатолій Мішин зняв догану поза межами суду, - повідомило Громадське.Полтава.

Нагадаємо, нинішній в.о. керівника «Лтави» Анатолій Мішин виніс В'ячеславу Кременчуцькому догану за те, що 20 квітня він вдарив директора «Лтави» Євгена Лопушинського (28 квітня останній потрапив до реанімації нібито через спробу самогубства). Догану винесли за порушення трудової дисципліни. Із нею В'ячеслав Кременчуцький не погодився і звернувся з позовом до суду, аби догану визнали незаконною та скасували. 

«Ми дійшли до такої мирової угоди, що ніхто претензій не має. Догана була знята, щоб «не колотити» колектив, суди, нічого», - прокоментував з цього приводу Анатолій Мішин.

До суду Кременчуцький звернувся, оскільки вважав, що догану йому дали несправедливо. Він заявив, що трудової дисципліни не порушував, а фактів, які саме порушення він чинив, в догані не вказано.

18 травня Анатолій Мішин направив листа Кременчуцькому з проханням надати пояснення щодо випадку 20 квітня в кабінеті Євгена Лопушинського. Наступного дня Мішин запросив Кременчуцького до свого кабінету, повідомивши про початок службового розслідування і попросив дати пояснення. 

Кременчуцький відмовився щось пояснювати і залишив кабінет. Того ж дня Мішин зібрав нараду заступників і запросив туди Кременчуцького, однак останній не прийшов і на дзвінки не відповідав. Після цього Кременчуцькому винесли догану.

Під час судового засідання Кременчуцький і адвокат настояли на тому, щоб сторона відповідачів пояснила, які саме дисциплінарні порушення вчинив Кременчуцький. Юрисконсульт Вікторія Хребтова пояснила суду, що порушення стосуються конфлікту між директором телеканалу “Лтава” Євгеном Лопушинським і його заступником В’ячеславом Кременчуцьким. Основне питання, яке тепер цікавить суд - чи бив Кременчуцький Лопишунського в його робочому кабінеті? На наступне судове засідання суддя попросила дізнатися, чи відбувається розслідування по цій справі.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня у Полтаві генеральний директор обласної телекомпанії “Лтава” (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський потрапив до реанімації  Полтавської районної лікарні з двома ножовими пораненнями в області серця. За попередньою інформацією, це була спроба самогубства. Лопушинський відмовився свідчити поліції про отримані ножові поранення.

ІМІ, за матеріалом Громадське.Полтава

Liked the article?
Help us be even more cool!