ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступник міського голови Миколаєва вибачився за чиновницю, яка виштовхнула журналістку

18.05.2016, 12:13

Сьогодні, 18 травня, заступник міського голови Миколаєва Юрій Степанець при зустрічі з журналістами вибачився за дії начальниці відділу кадрів міської ради Наталії Кузьмичової, яка 17 травня виштовхала кореспондентку “НікВесті” Катерину Середу з кабінету, забороняючи вести відеозйомку, заявляючи, що це секретне приміщення, повідомляє “НікВесті”.

“Хочу вибачитися за поведінку начальника нашого відділу кадрів Кузьмичову Наталю, звичайно, вона не повинна була нікого виштовхувати. Хоча хочу звернути увагу, що у нас все-таки є низка кабінетів, у які, дійсно, доступ обмежений. Можна зрозуміти і Кузьмичову, хоча я повторю - вона не повинна була так чинити. Вона повинна була нормально пояснити, що там знаходяться особисті справи, а під час роботи з особистими справами, дійсно, нікого не допускають в приміщення. Тому також прошу поставитися з розумінням”, - сказав Юрій Степанець.

Він додав, що Наталі Кузьмичовій поки догану не оголосили, оскільки вона є підлеглою міського голови Олександра Сенкевича, який днями повинен повернутися з відрядження.

Також він вважає, що каталізаторами в даному конфлікті виступили депутати міськради від “Опозиційного блоку” Ігор Копійка і Олег Солтис, які вирішили зайти до відділу кадрів, запросивши ЗМІ.

Як повідомляв ІМІ, 17 травня у Миколаєві начальниця відділу кадрів виконкому Миколаївської міської ради Наталія Кузьмичова перешкоджала кореспонденту інтернет-видання “НікВесті” Катерині Середі вести відеозйомку в будівлі мерії, заявляючи, що її кабінет - це секретне приміщення. Кузьмичова, схопивши за руку кореспондентку, силою виштовхала її з приміщення, сказавши, що воно секретне.

Liked the article?
Help us be even more cool!