ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступник головреда «Західного Донбасу» оголосив голодування через нефінансування Павлоградською міськрадою

10.05.2012, 04:33
10 травня заступник головного редактора газети «Західний Донбас» Микола Волошин розпочав безстрокове голодування через проблеми з фінансуванням видання його засновником – Павлоградською міською радою. Про це Волошин повідомив Укрінформу.

«Я змушений вдатися до безстрокового голодування, аби привернути увагу місцевої та обласної влади до проблем нашого видання і його колективу. На цей час борги видання становлять понад 130 тисяч гривень. Лише типографії ми винні 53 тисячі. Працівники редакції четвертий місяць не отримують заробітної плати. Бюджетне фінансування покриває лише близько 65% необхідних коштів на закупівлю паперу та друкування газети, що є єдиним офіційним міським ЗМІ. Решту коштів співробітники вимушені вишукувати самі – на комунальні платежі, фонди, соцстрах, зарплату й податки», - зазначив Волошин.

За його словами, через невизначеність ситуації підписувати контракт головний редактор відмовився і видання з лютого 2012 року не має керівника. Численні ж звернення до міського голови Івана Метелиці результату не дали, тому колектив газети звернувся до голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.

Газета «Західний Донбас» заснована у 1987 році.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!