ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступник голови миколаївської «Батьківщини» накинувся на журналіста з палицею

03.08.2016, 13:21

Заступник голови Миколаївської обласної організації партії «Батьківщина» Олег Кравець у вівторок, 2 серпня, під час зйомки на місці ДТП під Миколаєвом накинувся на кореспондента інтернет-видання «Преступности.НЕТ» Андрія Лохматова.

Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Так, на трасі «Миколаїв-Ульянівка» сталось ДТП, в результаті якого загинув депутат Миколаївської обласної ради від партії «Батьківщина» Володимир Гулін. Кореспондент приїхав на місце пригоди і встиг зробити тільки пару кадрів, як його з нецензурною лайкою за руку схопив Олег Кравець, після чого став замахуватись палицею. Кравець вимагав, щоб журналіст поїхав геть з місця пригоди та не проводив фото- та відеозйомки.

Поява співробітника патрульної поліції трохи заспокоїла агресивного чоловіка, але після цього до кореспондента підійшов перший заступник голови Миколаївської обласної ради Михайло Соколов та обізвав Лохматова «шакалом, який приїхав за сенсацією».

Сам журналіст пояснює, що як пан Соколов, так і його заступник Олег Кравець мають особисту до нього неприязнь, тому що видання «Преступности.НЕТ» постійно критикує Соколова у зв’язку з тим, що, за матеріалами кримінального провадження він є фігурантом скандальної корупційної справи Героя України Миколи Романчука, якого затримали при вимаганні 90 тисяч доларів хабара.

Після цього в соціальній мережі «Facebook» співробітниця ВО «Батьківщина» Інесса Власенко почала погрожувати кореспонденту.

«Лохматов к тебе ещё тоже не добрались», - написала вона.

Нагадаємо, що Олег Кравець раніше також вже погрожував журналісту Андрію Лохматову в соціальних мережах. 

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!