ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Засновник Pink Floyd заборонив Цукербергу використовувати пісню гурту для реклами соцмереж

14.06.2021, 15:10
Фото – Pink Floyd
Фото – Pink Floyd

Засновник гурту Pink Floyd Роджер Уотерс заборонив засновнику соцмережі Facebook Марку Цукербергу використовувати пісню гурту для реклами Instagram, Facebook. Музикант підтвердив цю інформацію після повідомлення журналіста, інформує Суспільне.

Цукерберг запропонував йому велику суму грошей за права на легендарну пісню Pink Floyd “Another Brick in the Wall”, проте відповідь музиканта була досить різкою, адже Уотерс не підтримує політики цензури, впровадженої Facebook.

Інформацію про це на своїй сторінці у Twitter опублікував австралійський журналіст Пітер Кронау, а Уотерс її підтвердив.

Музикант поіронізував з приводу того, що інформація про це з'явилася на онлайн-платформі, яка також належить Цукербергу.

Одинадцятий студійний альбом Pink Floyd під назвою "The Wall" вийшов 30 листопада 1979 року. Його визнали однією з найкращих платівок усіх часів, а також одним з найуспішніших альбомів групи. Він 15 тижнів протримався на першому місці в американських чартах і досяг третього місця в чартах Великобританії.

Одна з найзнаковіших пісень альбому, “Another Brick in the Wall”, складалася з трьох частин, де розповідається про втрату батька, жорстокість учителів, надмірну опіку матері та психологічні проблеми, які зводять стіну навколо головного героя.

Роджер Уотерс був провідним вокалістом, гітаристом, а також автором цього музичного твору.

Liked the article?
Help us be even more cool!