ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізький видавець каже, що був викрадений через публікацію

17.04.2012, 06:42
Засновник, видавець і редактор місцевого видання «Народний акцент» (Кам’янка-Дніпровська Запорізької обл., вийшло 3 номери по 3 000 екз.) Валерій Гальченко заявляє про побиття невідомими в грудні 2011 року.
 
За його словами, він прибув до приміщення бізнесмена, в якого був конфлікт з одним із місцевих чиновників і про якого вийшла стаття у виданні «Народний акцент». Після зустрічі журналіста зустріли двоє чоловіків, які заштовхали його в авто й вивезли до лісу. «Били в основному по потилиці й висловлювали невдоволення тим, що пише газета», - сказав журналіст ІМІ. Потім його покинули в лісі, тому додому добирався пішки всю ніч, повідомив видавець.
 
В.Гальченко втратив короткострокову пам’ять, але в міліцію все ж звернувся. Правоохоронці відібрали пояснення, але згодом справу закрили. Лише нещодавно до журналіста повністю повернулася пам’ять і він дав пояснення з приводу нападу, тепер уже в прокуратурі.

Розголосу в Запорізькому регіоні цей випадок не набув. Наразі місцеві журналісти з обласного центру сказали ІМІ, що їм про видання та видавця нічого не відомо. Генеральна прокуратура перевіряє цю інформацію.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!