ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізькі комуністи захопили студію телеканалу "МТМ" з вимогою вийти у прямий ефір

17.10.2012, 02:44

Сьогодні, 17 жовтня, депутати Запорізької міської ради від Компартії захопили студію запорізького муніципального телеканалу "МТМ" та вимагають надати прямий ефір для "спростування наклепів проти Комуністичної партії України, що вийшла в ефір телеканалу у вівторок (16 жовтня ред.)", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив секретар Запорізького обласного комітету КПУ Олександр Зубчевський, "в даний момент чотири депутати Запорізької міської ради від КПУ зайшли в студію запорізького телеканалу "МТМ" і категорично відмовляються її покидати, поки їм не буде надано прямий ефір".

"Депутати-комуністи обурені наклепом, який вийшов в ефір 16 жовтня 2012 на комунальному телеканалі "МТМ" в передачі "До речі". Ми маємо намір спростувати неправдиву інформацію, спрямовану проти Комуністичної партії", - заявив Зубчевський.

Він зазначив, що депутатам-комуністам жодного разу за два роки роботи нового скликання Запорізької міськради не був наданий ефір на муніципальному телеканалі відповідно до закону України "Про статус депутатів місцевих рад".

Крім того, Зубчевський заявив, що "в хвилини, коли депутати-комуністи знаходяться в студії "МТМ", керівництво телеканалу відсутнє, нібито знаходиться на нараді у міськвиконкомі".

Як повідомили агентству співробітники телеканалу "МТМ", на даний момент вирішується питання про проведення переговорів з непроханими гостями. Співробітники канала також підкреслили, що муніципальний телеканал не має технічної можливості виходу в прямий ефір, як цього вимагають депутати.

Liked the article?
Help us be even more cool!