ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізька міськрада відмовилась сказати, скільки конференцій провів міський голова

27.02.2017, 14:31

Представники Запорізької міської ради не відповіли на інформаційний запит від редакції місцевого молодіжного порталу “Пороги”. Про це представниці ІМІ в Запорізькій області повідомила журналістка порталу Катерина Майборода.

Запит стосувався кількості проведених інформаційних заходів для журналістів міським головою Володимиром Буряком та його заступниками в 2016 році.

Інформаційний запит від головної редакторки порталу “Пороги” Наталії Виговської було надіслано 3 лютого на адресу, вказану на офіційному сайті міськради. Через п’ять днів, коли не було отримано відповідь, журналістка сайту “Пороги” Катерина Майборода запитала про відповідь на запит прес-секретарку міського голови Ольгу Мішок.

“Вона повідомила, що запит не отримали та попросила переслати його на її особисту адресу і підтвердила, що запит отримано. Тим не менш, за п’ять днів відповідь так і не надійшла. Я перепитала ще раз у прес-секретарки, чи означає це, що відповіді не  буде. Ольга Мішок попросила зачекати ще, однак з 16 лютого відповідь нам так і не було надіслано”, - розповіла журналістка.

Вона також повідомила, що аналогічні інформаційні запити було надіслано у вісім офіційних структур. Відповіді надійшли від всіх, окрім міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!