ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Замдиректора телеканалу "Лтава" оскаржує в суді догану за інцидент зі своїм керівником

13.07.2016, 15:39

12 липня Октябрський районний суд Полтави розглядав справу за позовом заступника директора телеканалу “Лтава” В’ячеслава Кременчуцького до телеканалу “Лтава” (філія Національної телекомпанії України), повідомляє “Полтавщина”.

У суді В’ячеслав Кременчуцький оскаржує отриману 19 травня догану за побиття директора телеканалу Євгена Лопушинського. Також він подав заяву в поліцію на в.о. директора телеканалу Анатолія Мішина, який підписав догану за порушення трудової дисципліни.

До суду Кременчуцький звернувся, оскільки вважає, що догану йому дали несправедливо. Він заявив, що трудової дисципліни не порушував, а фактів, які саме порушення він чинив, в догані не вказано.

Як пише видання, 18 травня Анатолій Мішин направив листа Кременчуцькому з проханням надати пояснення щодо випадку 20 квітня в кабінеті Євгена Лопушинського. Наступного дня Мішин запросив Кременчуцького до свого кабінету, повідомивши про початок службового розслідування і попросив дати пояснення. Кременчуцький відмовився щось пояснювати і залишив кабінет. Того ж дня Мішин зібрав нараду заступників і запросив туди Кременчуцького, однак останній не прийшов і на дзвінки не відповідав. Після цього Кременчуцькому винесли догану.

Під час судового засідання Кременчуцький і адвокат настояли на тому, щоб сторона відповідачів пояснила, які саме дисциплінарні порушення вчинив Кременчуцький. Юрисконсульт Вікторія Хребтова пояснила суду, що порушення стосуються конфлікту між директором телеканалу “Лтава” Євгеном Лопушинським і його заступником В’ячеславом Кременчуцьким. Основне питання, яке тепер цікавить суд - чи бив Кременчуцький Лопишунського в його робочому кабінеті? На наступне судове засідання суддя попросила дізнатися, чи відбувається розслідування по цій справі.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня у Полтаві генеральний директор обласної телекомпанії “Лтава” (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський потрапив до реанімації  Полтавської районної лікарні з двома ножовими пораненнями в області серця. За попередньою інформацією, це була спроба самогубства. Лопушинський відмовився свідчити поліції про отримані ножові поранення.

У суді 12 липня працівники “Лтави” пояснили, що саме через конфлікт з Кременчуцьким у Лопушинського стався нервовий зрив.

Крім того, що Кременчуцький подав позов до суду з приводу догани за побиття Лопушинського, він ще написав заяву в поліцію на Анатолія Мішина. Як він вказав у заяві, Мішин грубо порушив умови договору про працю, коли вимагав від нього пояснень і підписав догану. Зараз ця заява розглядається в поліції. Євген Лопушинський на судове засідання не з’явився.

Неофіційно працівники “Лтави” розповіли представниці ІМІ в Полтавській області, що Лопушинський перебуває у відпустці.

Наступне судове засідання відбудеться 25 липня.

Liked the article?
Help us be even more cool!