ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Законопроект про закриття сайтів без суду зник з порядку денного

23.04.2012, 05:21
Законопроект щодо дозволу закривати будь-який інтернет-ресурс або файлообмінник без рішення суду, який мав рекомендувати до другого читання голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Максим Луцький (ПР) 25 квітня, вилучили з порядку денного. Про це у своєму Facebook  написала депутат Леся Оробець, передає "Українська правда".
"Незалежні медіа вкотре продемонстрували, що влада не любить розголосу в питаннях, які звикла вирішувати тишком-нишком", - написала вона.
"Станом на сьогодні скандальний проект № 6523 уже вилучено з порядку денного освітнього комітету (що має відбутися 25 квітня), а його голова Луцький раптово "зліг" на лікарняний до кінця тижня", - зазначила Оробець.
Водночас вона не виключила, що "проект знову вигулькне після свят, але народ, схоже, напоготові :)".
Нагадаємо, раніше Оробець повідомила, що Максим Луцький планує 25 квітня рекомендувати до другого читання законопроект №6523 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав», який дозволить закривати будь-який інтернет-ресурс або файлообмінник без рішення суду.
Liked the article?
Help us be even more cool!