ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Закінчено монтаж металоконструкцій телевежі на горі Карачун

24.10.2016, 12:04

Про це йдеться у повідомленні Концерну РРТ, - сповіщає "Детектор медіа". 

«У ході відновлення щогли на РТПС Краматорськ станом на 20 жовтня 2016 року антенна частина встановлена у проектне положення, здійснена корекція відхилення від вертикалі й виконане остаточне закріплення вказаного конструктивного елементу», - повідомляє Концерн.

Телевежа після завершення монтажу. Фото: Концерну РРТ

Ці роботи завершили зведення 186-метрової телевежі й закінчення найбільш складної частини будівельного процесу споруди.  

Наразі ведеться підготовча робота для отримання від Держархбудінспекції сертифікату на введення в експлуатацію об’єкту. Після цього колектив Донецької філії Концерну РРТ розпочне розгортання на новій опорі антенно-фідерного обладнання.

Керівництво Концерну РРТ висловлює вдячність співробітникам Концерну, генеральної підрядної організації ТОВ «Буд Капітал-Сервіс» та інших організацій, що задіяні у відновленні щогли на РТПС Краматорськ.

Нагадаємо, колишню телевежу на горі Карачун висотою 200 метрів було підірвано терористами в липні 2014 року. Унаслідок цього північ Донеччини опинилася без сигналу українських мовників. Нині на Карачуні функціонує тимчасова вежа висотою 34,5 метри, на якій встановлені передавачі 15 телеканалів і семи радіостанцій. Найпотужніший передавач – Національної телекомпанії України («UA: Перший»), його потужність – 2,5 кВт.

"Детектор медіа"

Liked the article?
Help us be even more cool!