ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Закарпатська СБУ відкрила справу через сепаратистські заклики в соцмережах та ЗМІ

26.11.2018, 17:59

Управління СБУ в Закарпатській області відкрило кримінальне провадження за фактом сепаратистських закликів у соцмережах та певних інтернет-виданнях. Про це повідомляється на сайті прокуратури Закарпатської області.

Згідно з повідомленням, відучора в одній із соцмереж ширяться різні заклики “поставити на перевалах блок-пости і відкрити кордон з ЄС” чи “перенести державний кордон України за “лінію оборони Арпада”.

“Через заклики, що поширюються з фейкових акаунтів, робиться таким чином спроба втягнути завжди мирних і толерантних закарпатців у інформаційну війну”, - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом Управління СБУ в області зареєструвало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 КК України ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України").

Прокуратура Закарпатської області здійснює процесуальний контроль за перебігом досудового розслідування.

Прокуратура Закарпатської області, Управління СБУ в області та ГУ Національної поліції “звертаються до всіх закарпатців та гостей краю не піддаватись на сепаратистські заклики, які зараз з новою силою активно розпочали поширювати у соцмережах та певних інтернет-виданнях”.

Liked the article?
Help us be even more cool!