ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Захист Тимошенко не знає, хто її судитиме

13.12.2011, 02:08
Захист екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко поки що не поінформований про склад колегії суддів Апеляційного суду Києва, який розглядатиме справу.
 

Про це УНІАН повідомив адвокат Микола Титаренко, якого Печерський райсуд Києва під час розгляду справи відсторонив від процесу.

"Нам поки що не відомі прізвища суддів, крім одного – судді-доповідача Олени Сітайло, якщо її ще не змінено", - сказав Титаренко.

За його словами, сьогодні на засіданні суду захист знову планує заявити клопотання про допуск двох відсторонених захисників – Сергія Власенка та Титаренка – до процесу.

Крім того, захист має намір вимагати від суду зміни для Тимошенко запобіжного заходу на будь-який інший, не пов’язаний із позбавленням волі.

Біля Апеляційного суду Києва уже збираються прихильники Тимошенко, аби висловити їй свою підтримку. Вони тримають прапори партії "Батьківщина", фотографії Тимошенко, а також скандують: "Банду геть!", "Юлі – волю!", "Міліція з народом!".

За оцінками правоохоронців, на даний момент біля суду перебувають не більш як 1,5 тис. учасників акції.

Тим часом представників засобів масової інформації не пропускають до зали Апеляційного суду.

Представники суду попросили журналістів пройти до конференц-зали, де відбуватиметься пряма трансляція засідання.

На запитання, на яких підставах журналістів не пускають до зали суду, їм відповіли, що існує відповідна постанова суду.

У той же час, більшій частині народних депутатів вдалося пройти через кордон спецпідрозділу "Беркут" до зали засідань. Однак вони це зробили не з головного, а з бокового входу.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!