ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом вибуху біля оселі нікопольського журналіста порушили кримінальну справу

10.12.2012, 23:20

За фактом вибуху на подвір’ї будинку журналіста газети “Город Нікополь” Руслана Соловйова у Нікополі порушили кримінальну справу. Про це повідомили в Центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

Справа порушена за статтею 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), однак не виключено, що у ході розслідування стаття буде перекваліфікована. У міліції поки не з’ясували походження вибухового пристрою, який спрацював.

Нагадаємо, 7 грудня у Нікополі на подвір’ї будинку, де мешкає кореспондент газети «Город Никополь» Руслан Соловйов, стався вибух. Як повідомили в газеті, де працює журналіст, внаслідок вибуху були розбиті шибки, пошкоджені стіни. У момент вибуху журналіст з родиною був удома.

Водночас в газеті підозрюють, що вибух був «черговим попередженням» через критичні матеріали проти влади. За даними з редакції газети, останнім часом Руслан Соловйов займався розслідуванням фінансової складової діяльності житлово-комунальних підприємств Нікополя.

Радіо Свобода

Liked the article?
Help us be even more cool!