ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом перешкоджання журналістам ТСН під Лаврою відкрито справу за 171 статтею

22.04.2016, 15:01

За фактом перешкоджання журналістам ТСН біля Києво-Печерської Лаври поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) Кримінального кодексу України. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Заяви до правоохоронців надійшли від працівників телеканалу під час підготовки репортажів.

“До Печерського управління поліції надійшло два звернення від співробітників телеканалу, які у заявах поскаржилися на неправомірні дії невідомих на території Києво-Печерської Лаври, які пошкодили автомобіль та відеокамеру. Зі слів заявників, під час зйомки сюжету та спроби запису інтерв’ю невідомі особи, які представилися охороною релігійної установи, перешкоджали та примушували залишити територію”, - повідомляє поліція.

Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв ІМІ, 20 квітня у Києві під час зйомок, що велися під стінами Києво-Печерської Лаври, скоєно одразу два напади на знімальні групи ТСН.

Телеканал “1+1” заявив про напад невідомих на знімальну групу ТСН 19 квітня у Києві біля Києво-Печерської Лаври. Невідомі погрожували журналістам ТСН та пошкодили авто під час зйомок сюжету про святкування Дня народження намісника Лаври Павла.

Liked the article?
Help us be even more cool!