ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом обстрілу "Калуш ФМ" відкрито справу

08.02.2019, 15:19
Фото - if.npu.gov.u

За фактом обстрілу радіостанції “Калуш ФМ” відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України. Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Івано-Франківській області.  

Згідно з повідомленням, сьогодні близько 12 години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції “Калуш ФМ”.

Після повідомлення про стрілянину на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Неподалік вказаної адреси правоохоронці помітили невідомого чоловіка, у якого на плечі був чохол з мисливською рушницею.

Поліцейські поцікавилися, що у чоловіка в чохлі, на що він зреагував агресивно, вихопив ножа та завдав оперуповноваженому Калуського ВП ножове поранення обличчя. 31-річного  лейтенанта поліції з місця події госпіталізували до Калуської центральної лікарні.

Наразі зловмисника, жителя Калуша, затримано. Проводяться слідчі дії.

Правоохоронці вилучили на місці скоєння злочину вісім гільз.

Також відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 348 ("Посягання на життя працівника правоохоронного органу"). Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого у місті Калуш (Івано-Франківська область) невідомий обстріляв офіс радіостанції “Калуш ФМ”. Ніхто не постраждав. Поліція затримала нападника.

У коментарі ІМІ виконавча директорка ТзОВ “Телерадіокомпанія “Калуш” Алла Дзундза повідомила, що у редакції не було ні з ким конфлікту і сподівається, що поліція все з’ясує.

Liked the article?
Help us be even more cool!