ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом нападу на журналістку "Дорожнього контролю" розпочато кримінальне провадження

19.12.2013, 12:33

За фактом нападу на журналістку Всеукраїнської правової газети «Дорожній контроль» Світлану Маліцьку Слідчий відділ Дніпровського районного управління м. Києва розпочав кримінальне провадження за статтею 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, повідомляється на сайті ГУМВС в м. Києві.

Згідно з повідомленням, на Маліцьку напали близько 21 години в під’їзді її будинку за місцем проживання. До журналістки підійшов невідомий чоловік, який схопив її за плече. Коли жінка, намагаючись вирватись, повернулась до незнайомця обличчям, він наніс їй декілька ударів в область плеча.

Чоловік весь час нецензурно лаявся. Заволодіти майном зловмисник не намагався, погроз щодо фізичної розправи не висловлював та разом зі своїм товаришем, який стояв неподалік, швидко зник, повідомляють в міліції.

Жінка піднялась до свого помешкання, але тільки через півтори години після події зателефонувала на «102». Прибувши на місце, правоохоронці викликали «Швидку медичну допомогу».

Згідно попереднього діагнозу лікаря у потерпілої виявлено забій м’яких тканин в області правої ключиці та правого ключового суглоба. Журналістку було доставлено до ЛШМД, їй було надано першу медичну допомогу. В подальшому призначено судово-медичну експертизу з метою встановлення ступеня тяжкості отриманих Маліцькою тілесних ушкоджень.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, увечері 16 грудня у Києві на журналістку "Дорожнього контролю" Світлану Маліцьку напали двоє невідомих чоловіків. Один з нападників (близько 30 років) почав душити журналістку.

Liked the article?
Help us be even more cool!