ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом нападу на журналістів "Наших грошей" відкрито справу за статтями перешкоджання та грабіж

29.04.2015, 11:09

Слідчі Києво-Святошинського райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів та грабежу знімальної групи програми журналістських розслідувань “Наші гроші” (телеканал ЗІК). Про це повідомляється на сайті МВС.

В міліції нагадали, що 28 квітня до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції зателефонував журналіст одного з телеканалів, повідомивши, що в селі Лісники на Київщині невідомі особи напали на знімальну групу, забрали відеореєстратор та відеокамеру.

Як повідомив правоохоронцям заявник, знімальна група приїхала в село Лісники, аби підготувати відеосюжет. У цей час до них під’їхала іномарка, з салону якої вийшли троє чоловіків і вимагали припинити зйомку. Отримавши відмову, невідомі забрали відеореєстратор  з картою пам’яті, відеокамеру та зникли у невідомому напрямку.

За даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.171 Кримінального кодексу України (Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене групою осіб).

Досудове слідство триває.

Liked the article?
Help us be even more cool!