ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З української служби BBC звільнилася головна редакторка

01.08.2019, 11:10
Фото - фейсбук Ніни Кур'ятої

Головна редакторка “BBC News Україна” Ніна Кур'ята звільняється з посади після 8 років роботи. Про це вона написала у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Це були славні 8 років. Повний перезапуск сайту після закриття радіо і ще кілька редизайнів. Запуск телевізійної програми, яка щодня виходить на “Громадському”. Разом з BBC News Україна ми пережили і висвітлили кілька виборів, Євромайдан, 5 років збройного конфлікту, я вже мовчу про всілякі різні футбольні чемпіонати і “Євробачення”. Ми надаємо перевагу якості перед швидкістю та кількістю, і це принесло свої плоди у вигляді репутації та поваги до нашого сайту та програми”, - написала вона.

Кур'ята додала, що завжди буде “пишатися тим, що 8 років була причетна до BBC News Україна і загалом до ВВС”.

“Такий досвід випадає не кожному, він для мене дуже цінний, і я його ніколи не забуду. Мені пора рухатися далі і розвивати в те, що мені було б цікаво на даний момент. Сподіваюся, це правильне рішення”, - йдеться в її повідомленні.

У коментарях під дописом Ніна Кур'ята зазначила, що планує поїхати у відпустку, а потім подивитися, “які можливості відкриються”, тому “нове місце роботи невідоме навіть їй самій”. Проте вона натякнула, що її амбіції можуть лежати в площині творчості, а не управління.

Як відомо, Ніна Кур'ята також є поетесою, випустила декілька збірок віршів: у 2003 році вийшла “Вуличка гравію”, у 2004 – “Сіль і світло”, у 2018 – “Я буду дивитися, як ти пишеш”. Крім того, в альманасі “Четвер” публікувалися її вірші. Також вона отримала літературну премію “Гранослов”.

Liked the article?
Help us be even more cool!