ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З UBC звільняють половину штату

22.08.2011, 04:06
З ділового телеканалу UBC 1 вересня звільнять близько 40 осіб. Про це повідомляє «Телекритика» з посиланням на співробітників каналу.

За їхніми словами, скороченню або звільненню з формулюванням «за власним бажанням» підлягають усі керівники проектів, інженери монтажу, звукорежисери і половина операторів.

Про це співробітникам повідомили 18 серпня.

Керівника медіагрупи корпорації UBGАртем Ткачов підтвердив інформацію. «Так, це правда. У процесі. Ми оптимізуємо штат. Будуємо штатну структуру, яка відповідатиме мережі каналів», - пояснив він.

За його словами, з близько 60 позаштатних і 20 штатних співробітників «більша частина» залишиться, а «меншій» вже запропоновано написати заяви за власним бажанням до 1 серпня. Людям виплатять зарплату і відпускні.

Принцип відбору кандидатів на звільнення Артем Ткачов пояснив так: «Професійні характеристики не підійшли. Ми не бачили перспектив розвитку цих людей. В інших випадках побачили, що немає функціонального навантаження для людини. Наприклад, навіщо режисер, якщо є автоматизована система контролю? Але можу запевнити, що ми дуже зважено підійшли. Кілька тижнів розглядали кожну кандидатуру».

Цього тижня корпорація не отримала місць у загальнонаціональних цифрових мультиплексах для своїх новостворених каналів. Але, як зауважив пан Ткачов, вона не сприймає це як перешкоду для старту нових каналів: «У нас є супутникові ліцензії, і ми будемо запускатися, як і планували. Ми не сильно засмутилися, бо нам туди ще й рано, ми молоді, все ще попереду».  

 


 
Liked the article?
Help us be even more cool!