ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З сайту Тернопільської РДА видалили новину про переведення бюджетних установ у банк Фірташа

22.05.2012, 02:24
Модератори сайту Тернопільської районної державної адміністрації видалили новину про проведення першим заступником голови РДА В.Дев’ятковим наради з приводу переведення бюджетних установ на обслуговування в банк «Надра», повідомляє тернопільська інтернет-газета “Про все”.
Як пише видання, на сайті райдержадміністрації новини за 10 травня 2012 року вже немає, однак, якщо скористатись послугами сайту google.com.ua, то новину на сайті можна побачити тут.
Водночас, як повідомляє ZIK, народний депутат Василь Деревляний 22 травня на прес-конференції звинуватив голову Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна в переведенні рахунків державних установ в банк «Надра».
«У час, коли над Тернопіллям назріває реальна екологічна небезпека, Хоптян переводить рахунки державних установ (в тому числі шкіл, лікарень…) у банк «Надра». Очевидно, що голова Тернопільської ОДА відпрацьовує Фірташу, його подачки, шляхом серйозного фінансування банку «Надра», який належить останньому», - сказав політик.
Liked the article?
Help us be even more cool!