ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З "Радіо Весті" звільнили скандальну шеф-редакторку Ірину Гаврилову

06.07.2016, 10:34

Медіахолдинг “Весті-Україна” прийняв рішення про припинення співпраці з Іриною Гавриловою на наступний день після її призначення шеф-редактором ресурсу. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці радіо у Facebook, повідомляє Новое время.

“У зв'язку із зверненням колективу Радіо Весті до керівництва медіахолдингу “Весті Україна” з листом, в якому акцентувалася увага на репутаційні ризики, викликані публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, прийнято рішення припинити з нею співпрацю”, - йдеться у повідомленні.

При цьому Радіо Вести підкреслює, що думка окремих журналістів і співробітників може не збігатися з думкою редакції. “У своїй роботі колектив радіостанції керується принципами журналістських стандартів, об'єктивною різнобічною подачею інформації і висвітленням декількох точок зору”, - зауважують на радіо.

У своїх постах Гаврилова виявляла українофобію і висловлювала негатив по відношенню до України. Зокрема, вона уїдливо відреагувала на повідомлення про загибель на фронті бійця ДУК ПС і співака Паризької опери Василя Сліпака.

Раніше 30 співробітників “Радіо Весті” підписали лист з вимогою звільнити з посади шеф-редактора Ірину Гаврилову за її антиукраїнські висловлювання.

Liked the article?
Help us be even more cool!