ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З полону "ЛНР" звільнено блогера Едуарда Нєдєляєва

27.12.2017, 15:49
Фото - "Прямий"

Перші 16 українських заручників передали бойовики “ЛНР” представникам України на місті обміну в Донецькій області. Серед звільнених - проукраїнський блогер Едуард Нєдєляєв, який з минулого року перебував у полоні бойовиків. Про це повідомляє канал “Прямий” з місця подій.

Під час зустрічі з боку бойовиків прибуло три автобуси.

“В одному з них перебували українські заручники, у другому - представники пропагандистської російської преси. У третьому - озброєна охорона”, - розповіла журналістка каналу Юлія Кирієнко.

За її словами, звільнені бранці радіють поверненню, але виглядають, як люди, яким потрібна допомога.

Зокрема, звільнені також Владислав Овчаренко, Валентин Богдан, Артем Ахмеров.

Нагадаємо, 25 грудня член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко повідомила, що 27 грудня відбудеться обмін 306 бойовиків на 74 українських полонених.

Як повідомляв ІМІ, 21 листопада 2016 року у Луганську бойовики так званого “Міністерства державної безпеки “ЛНР” затримали місцевого проукраїнського блогера Едуарда Нєдєляєва (нік Edward Ned), який на своїх сторінках у соцмережах писав про життя міста.

28 липня 2017 року так званим “військовим судом “ЛНР” блогеру Едуарду Неделяєву винесено вирок – 14 років позбавлення волі.

Liked the article?
Help us be even more cool!