ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З НСТУ звільнився Роман Вінтонів

23.07.2019, 12:01

Член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальний за інформаційне мовлення та цифрові платформи, Роман Вінтонів звільнився з Суспільного мовника.

Про своє рішення він повідомив колективу 23 липня, повідомляється на сайті UA:Суспільне мовлення.

Згідно з повідомленням, Вінтонів попросив звільнити його за угодою сторін.

“Я радий, що зміг узяти участь у створенні Суспільного в Україні. Медіа, яке не підконтрольне бізнесу чи владі, а підконтрольне всьому суспільству - це те, що допоможе збалансувати інформаційний простір. Проте для мене настав той етап, коли доводиться обирати - або Суспільне, або свій проєкт. Я вибрав свій проєкт. Та я залишаюся адептом Суспільного назавжди”, - сказав Роман Вінтонів.

Голова правління UA: Суспільне мовлення Зураб Аласанія подякував Роману Вінтоніву за спільну роботу й підкреслив внесок члена правління в роботу мовника. Він сподівається, що звільнення Вінтоніва “не стане кінцем нашої співпраці”.

Нагадаємо, відповідно до закону “Про суспільне телебачення і радіомовлення в Україні” члени правління ПАТ “НСТУ” обираються наглядовою радою за пропозицією голови правління.

Роман Вінтонів був обраний за пропозицією Зураба Аласанії 15 травня 2017 року й з того часу обіймав посаду члена правління.

Liked the article?
Help us be even more cool!