ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З "Нового времени" звільнилися журналісти бізнес-блоку

24.12.2018, 17:21
Фото - Вікіпедія

З бізнес-блоку журналу “Новое время” пішла вся команда журналістів. Головний редактор видання Віталій Сич пояснив це їх залученістю до сторонніх проектів, повідомляє “Детектор медіа”.

За його словами, це спільне рішення роботодавця та працівників. “Ми з ними домовилися, що вони зосередяться на своїх відеомайданчиках. У них “Перша шпальта” займала багато сил і часу. Здається, з “Еспресо” вони почали співпрацювати. Просто так не дуже зручно – робити відразу кілька проектів. Ми вирішили, що буде краще, якщо вони зосередяться на цьому. І вони так вирішили теж…” – сказав він.

За словами Сича, з “Нового времени” звільнилися Андрій Юхименко (редактор бізнес-блоку), Олег Гавриш, Андрій Леденьов, Євгеній Черноваловта інші журналісти – загалом пішли сім чи вісім осіб.

Також головред додав, що, бізнес-блок, найімовірніше, продовжить існування. “Ми прораховуємо економічну модель – чи варто робити далі це, чи ні. Швидше за все, варто. У нас є два варіанти: взяти кілька людей на стрічку, які будуть робити бізнес-новини, або по-новому перебудувати відділ з керівником цього напрямку з шести-семи осіб. Ми зараз прораховуємо, наскільки це буде прибутково”, – сказав він.

Тепер уже екс-заступник редактора бізнес-блоку “Нового времени” Олег Гавриш у коментарі “Детектору медіа” повідомив, що команда вирішила зосередитися на своїх проектах, тому було ухвалено рішення припинити співпрацю з виданням. Він зауважив, що журналістів ніхто не звільняв.

“Ми хочемо зосередитися на своїх нових проектах. І реально тягнути відразу кілька проектів складно. Робити сайт на повну, одночасно робити "Першу шпальту", плюс ми плануємо відкрити програму на радіо… Тобто є ціла купа проектів, які потрібно розвивати. Складно фізично поєднувати їх з "НВ.Бізнес"... Ніхто нікого не звільняв. Це обопільне рішення. З боку видання було побажання, щоб ми працювали повністю на видання. З нашого боку було побажання розвивати свої проекти. Треба було визначатися”, – прокоментував Гавриш.

Liked the article?
Help us be even more cool!