ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"З комуністичними поглядами": окупанти призначили "міністерку освіти" на Херсонщині – ЦНС

Фото – колаж Центру національного спротиву
Фото – колаж Центру національного спротиву

Росіяни призначили нову окупаційну міністерку освіти на захоплених територіях Херсонської області. Вона відповідатиме за пропаганду серед українських дітей.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як зазначають у ЦНС, Євгенія Дємєнтьєва родом з Криму, здобула освіту в Москві й має комуністичні погляди.

"Зрадниця не приховує свої антигуманні цінності й по факту відповідатиме саме за налагодження системи пропаганди в регіоні, який росіяни довели до катастрофи. Головною задачею окупаційних шкіл на ТОТ (тимчасово окуповані території. – Ред.) є саме знищення самоідентифікації українських дітей, тобто геноцид українців як нації", – йдеться в повідомленні.

У ЦНС додали, що її попередника окупанти заарештували за розкрадання коштів. 

"Центр національного спротиву повідомляє, що жоден посіпака окупаційної адміністрації не уникне відповідальності за злочини перед українським народом. Дємєнтьєва стане непотрібна кураторам з Москви, як більшість колаборантів, яких росіяни лишають після своїх втеч, а останнє – це справа часу", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, шістьох призначених окупантами керівників навчальних закладів на Луганщині судитимуть за колабораціонізм. У жовтні СБУ завершила щодо них досудове розслідування. Наразі матеріали справ перебувають на розгляді в судах.

Liked the article?
Help us be even more cool!