ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З 12 вересня може припинити вихід видання "Деловая столица" - ЗМІ

29.08.2016, 15:37

З 12 вересня діловий тижневик "Деловая столица" може припинити свою роботу. Про це ЛІГА.net повідомили співробітники видання.

"З 12 вересня звільняють всю редакцію, починаючи з головного редактора", - повідомив один зі співробітників ДС. "Переговори про продовження роботи в проекті ведуться тільки з двома людьми - Юрієм Вишневським і Євгеном Півнєвим (в ДС вони займалися спецпроектами, зокрема, складанням рейтингів - Ред.). Можливо, мова йде про переформатування видання в сторону суспільно-політичного", - говорить ще один автор видання.

У той же час головний редактор порталу UBR Олена Лисенко на своїй сторінці в Facebook написала, що вийде ще два номери газети "Деловая столица", після чого редакцію розпустять. 

Разом з тим, у коментарі під даним постом Дмитро Кошовий з Інтерфакс-Україна відзначив, що агенцію сповістили про продовження роботи ДС. 

У коментарі для ІМІ джерело у виданні повідомило, що йдеться про переформатування в новий проект при звільненні більшості журналістів та редакторів. 

ЛИГА.нет

 

Liked the article?
Help us be even more cool!