ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З 12 грудня розпочинається конкурс робіт на благодійну тематику

08.12.2011, 02:49
З 12 грудня по 29 січня 2012 року  триває  конкурс з написання статей в на благодійну тематику  «Пишемо про благодійність».
Захід проводиться організацією «Вікіпедіа Україна» спільно з Всеукраїнською  організацією «Асоціація благодійників України».
Конкурс передбачає написання статей на благодійну тематику в україномовному розділі Вікіпедії. Статті  мають стосуватися наступних тематичних напрямків : історія благодійності, особи – благодійники, благодійні організації, благодійні програми та проекти, благодійність і держава, благодійність в громадах, корпоративна благодійність.
Взяти участь в конкурсі може будь-яка особа із знанням української мови.
Вимоги до статей :
•    статті мусять бути розміром не менше 5000 байтів
•    статті мусять бути започаткованими конкурсантами у Вікіпедії протягом конкурсного періоду (крім його останнього дня, який є додатковим)
•    статті мусять не містити жодних ознак автоперекладу (машинного перекладу)
•    Вікіпедія — це енциклопедія! Відтак усі статті мусять мати енциклопедичний характер
•    Вікіпедія не дозволяє плагіату! Відтак статті мусять містити текст сформований власне конкурсантом
•    Вікіпедія не дозволяє оригінальних досліджень! Відтак статті мусять базуватися на інформації опублікованій раніше у авторитетних джерелах та містити посилання на ці джерела.

Учасники не мають права редагувати конкурсні статті інших учасників. Порушники цього правила та правил Вікіпедії (зокрема, про вандалізм) можуть стати дискваліфікованими. Оголошення результатів та публічне висвітлення у пресі відбудеться  у першій половині лютого 2012.
Переможець  першого місця  отримає — Netbook,  другого місця — електронна книжка,  третього місця — електронна книжка, а інших - малі призи — художня література.

Визначити призерів конкурсу  будуть : Олександр Максимчук, президент Асоціації благодійників України , представник «Вікімедіа Україна» — заступник голови журі, Марина Криса, голова Наглядової ради Асоціації благодійників України,  Катерина Ющенко, Голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000», Тетяна Нанаєва, директор освітніх програм Корпорації Intel в Україні, Андрій Куликов, медіа-експерт, ведучий телеканалу ICTV, Вікторія Сюмар, виконавчий директор Інституту масової інформації,  Алла Прунь, виконавчий директор ІАЦ «Громадський простір»,  Відомий історик та краєзнавець.
Детальнішу інформацію читайте тут



 
Liked the article?
Help us be even more cool!