ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З 10 вересня - приймання заявок на місцеве цифрове мовлення

13.08.2021, 11:48
Фото – ze.com
Фото – ze.com

З 10 вересня до 11 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення приймає заявки телерадіоорганізацій на конкурс на отримання ліцензії на місцеве цифрове мовлення.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

На конкурс виставлено 43 цифрові місцеві канали у 17 областях України. Серед запропонованих каналів є місця в таких обласних центрах країни, як Житомир, Львів, Миколаїв, Одеса і Хмельницький.

Також телерадіоорганізації матимуть можливість мовити у цифрі в багатьох великих містах країни – Володимир-Волинському Волинської області, Павлограді Дніпропетровської області, Маріуполі Донецької області, Бердянську і Мелітополі Запорізької області, Калуші і Коломиї Івано-Франківської області, Первомайську Миколаївської області, Кременчуці Полтавської області, Скадовську Херсонської області й Умані Черкаської області тощо.

Вимоги до програмної концепції передбачають обов’язкове розміщення інформаційних, інформаційно-аналітичних і публіцистичних передач місцевої тематики обсягом не менше ніж дві години на добу. Обсяг ведення передач українською мовою має відповідати вимогам чинного законодавства. Не дозволяється ретрансляція програм інших мовників.

Заяви на участь у конкурсі подавати за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 2, тел. 234-97-13.

Підбиття підсумків має відбутися до 7 грудня 2021 року.

Докладніше про конкурсні умови

Перелік каналів, виставлених на конкурс, для ознайомлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!