ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З 1 липня Генштаб ЗСУ інформуватиме про ситуацію на фронті тричі на день

Фото – фейсбук Генштабу

Відсьогодні, 1 липня, Генеральний штаб Збройних сил України оновлює формат зведень та переходить на інформування про ситуацію на фронті тричі на день – о 8:00, 16:00 та 22:00.

Про це повідомив “Детектору медіа” речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

За його словами, зведення о 8:00 публікуватиметься паралельно із включенням речника Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова у загальнонаціональному телемарафоні “Єдині новини”.

“Буде підсумкове зведення за минулу добу, яке публікуватиметься близько 8:00 ранку і воно буде корелюватися із щоденним включенням у будні в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини”. Проміжне зведення щодо поточної ситуації публікуватиметься станом на 16:00. Загальна ситуація за поточну добу буде виходити о 22:00”, – розповів Ковальов.

Також він розповів, що з травня зведення виходили о 10:00, 13:00, 16:00, 19:00 та 22:00.

Але з цією частотою увага до зведень знизилася, оскільки “інформаційний простір насичується однотипними повідомленнями. І це знижує увагу цільової аудиторії до інформації на полі бою”.

Крім того, Ковальов підкреслив, що ранкове зведення з вичерпними підсумками попередньої доби було головним інформаційним продуктом Генштабу з найбільшою охопленістю в медіа. Також ранкова оперативна ситуація на полі бою добре корелюється із щоденними включеннями в національному телемарафоні.

“Ми зрозуміли, що без такого продукту документування бойових дій залишається неповним. На це вказують представники медіа, хроністи та колеги з країн-партнерів, які нам про це говорять”, – сказав речник Генштабу ЗСУ.

У разі надзвичайних ситуацій на окремих ділянках фронту, Генштаб публікуватиме окремі експрес-повідомлення.

Раніше Інститут масової інформації роз’яснив, яку інформацію журналістам заборонено поширювати із зони бойових дій після змін до наказу головнокомандувача ЗСУ №73 .

Liked the article?
Help us be even more cool!