ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube зможе видаляти "комерційно невигідні" акаунти

11.11.2019, 12:34
Фото – youtube
Фото – youtube

Нові правила використання YouTube спричинили побоювання в багатьох авторів каналів і звичайних користувачів: тепер сервіс зможе видаляти "комерційно невигідні" акаунти. Про це пише "Новое время" з посиланням на  Mashable.

YouTube почав надсилати користувачам листи з оновленими правилами використання сервісу наприкінці минулого тижня. У них повідомляється, що YouTube може видаляти або обмежувати доступ до сервісу для користувачів, які не приносять йому достатньо прибутку.

"YouTube може припинити дію вашого доступу або доступу облікового запису Google до сервісу загалом або до його частини, якщо є обґрунтовані підстави вважати, що надавати вам сервіс комерційно недоцільно", – повідомляється в листі.

У чинних правилах використання сервісу таких умов немає.

Які саме акаунти потраплять під визначення "комерційно невигідних", поки невідомо. Нові правила можуть дозволити YouTube видаляти канали, які не приносять сервісу достатньо рекламних грошей.

Як оновлені правила вплинуть на користувачів теж поки не до кінця ясно. Імовірно, YouTube зможе видаляти акаунти користувачів, які дивляться багато відео, але не приносять компанії досить грошей від перегляду реклами чи передплати.

Власники видалених акаунтів зможуть і далі використовувати сервіс у режимі перегляду.

Нові правила набирають чинності 10 грудня 2019 року.

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!