ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube запускає окремий сервіс для освітніх відео

12.09.2022, 16:23
Фото – computerhoy.com
Фото – computerhoy.com

YouTube запускає новий вбудований програвач для освітніх відео. В ньому не буде реклами, зовнішніх посилань та рекомендацій. Про це йдеться в блозі компанії, повідомляє AIN.ua.

Так, наступного року кваліфіковані автори також зможуть публікувати на платформі безкоштовні або платні курси. Глядачі, які вирішили придбати курс, можуть переглядати відео без реклами та відтворювати його у фоновому режимі.

Спочатку курси з’являться в США та Південній Кореї в бета-версії, а потім поширяться на інші країни.

Щоб допомогти учням застосувати те, чого вони навчилися, YouTube також презентував вікторини – новий спосіб для творців допомогти глядачам перевірити свої знання. Автор може створити вікторину на вкладці “Спільнота”, щоб поставити своїм глядачам запитання, пов’язане з його останнім відео. Упродовж наступних місяців вікторини будуть запущені в бета-версії, а наступного року всі автори, які мають вкладку “Спільнота”, отримають доступ до них.

Як повідомляв ІМІ, у серпні YouTube створив спеціальну сторінку для подкастів. Поки що нова функція доступна лише на території США.

У червні YouTube запустив освітню онлайн-платформу, щоб допомогти українським старшокласникам продовжувати навчатися дистанційно.

Liked the article?
Help us be even more cool!