ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube запускає функцію "Запитання в прямому ефірі"

11.11.2022, 18:00
Фото – computerhoy.com
Фото – computerhoy.com

Відеохостинг YouTube запускає нову функцію “Запитання та відповіді в прямому ефірі”. Вона дозволить організувати спеціальні сеанси запитань від глядачів під час прямих трансляцій, повідомляє AIN.ua з посиланням на The Verge.

Зокрема, людина, яка веде трансляцію, запускає сеанс, на екрані в глядачів з’являється окреме поле, куди вони можуть писати свої запитання. Автор обирає запитання, яке хочете обговорити, і може закріпити його на екрані, щоб усі знали про що йдеться. Далі потрібно закріпити інше запитання, і воно замінить те, що розташоване у верхній частині списку. Після завершення сеансу, можна повернутися до стандартної кімнати чату.

Як пише видання, YouTube продовжує вдосконалювати свою функцію прямих ефірів, щоб конкурувати з Twitch. Компанія вже додала низку функцій, щоб зробити свої чати привабливішими для стримерів. Ці доповнення охоплюють “суперчат”, який дозволяє глядачам платити за закріплення коментаря, і “супердонат”. “Запитання та відповіді в прямому ефірі” в прямому ефірі не допомагають стримеру заробляти гроші безпосередньо, але підштовхують глядачів до донатів, пише видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!