ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заборонив контент, що оскаржує результати виборів

28.09.2021, 11:36
Фото – pairuey.com
Фото – pairuey.com

Відеохостинг YouTube заборонив публікувати контент, у якому ставляться під сумнів результати виборів після публікації офіційних даних.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на оновлені правила відеохостингу.

Обмеження поширюються на результати всіх минулих президентських виборів у США, а також парламентських виборів 2021 року в Німеччині.

Серед неприпустимих дій введення в оману виборців, недостовірна інформація про вимоги до кандидатів, заклики до порушення демократичних процесів, поширення матеріалів, отриманих унаслідок злому, контент, що ставить під сумнів результат виборів – усіх президентських у США та парламентських 2021 року в Німеччині.

“Якщо ви опублікуєте контент, який не відповідає нашим правилам, ми видалимо його і повідомимо вам про це електронною поштою. Перше порушення призведе лише до повідомлення, але наступного разу ми оголосимо вам попередження. Якщо ви отримаєте три попередження, то ваш канал буде заблокований”, – наголошується в правилах відеохостингу.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року в США відбулися президентські вибори, перемогу в яких здобув Джо Байден.

26 вересня в Німеччині пройшли вибори до Бундестагу. СДП німці віддали 25,7% голосів, Блок Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (партія канцлера Ангели Меркель) посів друге місце з 18,9%. Це найнижчий результат за всю історію для блоку.

Третє місце отримала партія “Зелені” з 14,8%, на четвертому – Вільна демократична партія з 11,5%, а “Альтернатива для Німеччини” (націоналістична і правопопулістська політсила) стала п'ятою з 10,3%.

Liked the article?
Help us be even more cool!