ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube видалив новий німецькомовний канал RT

16.12.2021, 14:02
Фото – DW
Фото – DW

Відеохостинг YouTube видалив новий канал російського державного телеканалу Russia Today (RT) DE-RT auf Sendung, створений для передання ефіру запущеного 16 грудня німецького мовлення RT, повідомляє російський Інтерфакс.

Рішення ухвалено у зв'язку з раніше допущеними власником каналу порушеннями правил спільноти, повідомили в пресслужбі компанії Google.

“У YouTube є чіткі правила спільноти, в яких ідеться про те, що дозволено на платформі. Канал RT DE був видалений з YouTube у вересні за порушення наших умов використання. Якщо канал видалено, власник каналу не може використовувати, володіти або створювати будь-які інші канали YouTube. Тому канал RT auf Sendung також був видалений за порушення умов використання YouTube, а саме за обхід раніше накладених обмежень”, – сказали в пресслужбі компанії.

16 грудня телеканал RT повідомив, що YouTube заблокував його новий канал на відеохостингу-RT auf Sendung, де транслювався прямий ефір німецькомовного телеканалу RT DE.

Як повідомляв ІМІ, 29 вересня 2021 року відеохостинг YouTube видалив два канали російського державного телеканалу Russia Today (RT) німецькою мовою – RT DE і Der Fehlende Part. У Google повідомили, що канали були видалені через поширення неправдивої інформації про коронавірус.

Liked the article?
Help us be even more cool!