ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube видалятиме фейковий контент про президентські вибори у США

04.02.2020, 18:37
Фото – youtube
Фото – youtube

YouTube почне видаляти фейковий контент про президентські вибори в США. Про початок кампанії з видалення фейкового контенту в контексті майбутніх виборів Президента США компанія заявила в офіційному блозі, повідомляє MediaSapiens.

Так, видалятимуться змінені технічно ролики про вибори, якщо вони здатні вводити користувачів в оману. Також увагу компанії буде звернено на контент, що дезінформує про перебіг проведення виборів. Наприклад, якщо тиражуватиметься неправильна дата голосування.

Платформа YouTube обіцяє видаляти й канали, автори яких видають себе за інших, приховують країну походження або зв'язок з державними суб'єктами.

Окрім того, там заявили, що видалятимуть і відео зі штучним накрученням лайків, переглядів та коментарів.

У компанії також відзвітували про те, як боролися з фейковим контентом раніше.

Вміст, що порушує правила спільноти або близький до їхнього порушення, становить 1% контенту, який переглядають на YouTube у США, заявили в блозі.

“Щоб зменшити це ще більше, у січні 2019 року ми розпочали зміни наших систем рекомендацій для обмеження поширення шкідливої дезінформації. Результат – 70% середнього скорочення часу перегляду такого контенту, який з’являється в рекомендаціях для тих, хто не підписався на зазначені канали”, – уточнили в новині.

Такі зміни впроваджено на ринках США та інших англомовних ринках. Подібні зусилля, кажуть у YouTube, почали поширювати й на неангломовні країни в усьому світі.

Liked the article?
Help us be even more cool!